those dancing days


jag har biljetter till kents efterfest i eskilstuna.    vääärsta.  :D

image110



joakim berg. det finns ingen bättre.
denna bild är exakt 10 år gammal nu.

image109

fashion


ni måste sluta knäppa kort på er "dagens outfit".  jag kräks.

okej om ni handlar nåt jävla coolt skärp eller asdyra pjucks. då lär väl jag osså fota (den dagen-den sorgen) men när ni fotar era reaplagg på vero moda, hm & gina o fotar med fetaste blixten i en skitig spegel. kom igen.

... jag kräks.


gaaaah!

just like money


Jesus died and God's gone missing.
take your skin off it might fit me now.
love is dead and you're so pretty baby



image107


you still need my hands to feel.
you still need my heart to bleed.
'cause your lips taste just like money.


 

det är kul

så fort man ska skriva nånting i något som helst fält så kommer alla ord man tidigare skrivit fram. som nu tex, kom det en hel drös med förslag som rubrik. det hade varit så jävligt kul om jag valt något av förslagen men eftersom ni inte skulle fattat det roliga så känns det onödigt. men nu vet ni. så nu kanske jag gör det en annan gång.
jag är nog för lättroad.

jag sitter i mitt mörker med mina ljus o mitt naturgodis o snurrar runt på youtube. jag tittar/lyssnar om vartannat på christoffer hiding när han sjunger 'all my life' osså gillar jag nick pitera som sjunger aladdin o lite annat.

jag glömmer bort mina nya lösenord hela tiden eftersom man blidde tvungen att byta pga av bilddagbokens kukiga säkerhet. nu har jag olika överallt o jag sitter iaf 5 minuter på varje sida innan jag kan logga in pga av min demens som redan kommer smygandes.

den senaste tiden har det varit mkt kalas. fest varje helg. ofta både fredag & lördag. man börjar bli gammal så på söndagarna är man lite trött i ögat. ni går väl till BULLIT ?
(osså ska man inte tveka att be taxin köra mc drive på vägen hem)

jag ska förrresten måla mina bromsok röda, för det är coolt tycker jag.

i min bokhylla står alla kentskivorna i original. alla förutom b-sidor. de är så vackra. jag lyssnar i bilen, på jobbet o precis just nu faktiskt. socker på youtube. jag värmer upp inför eskilstuna. det ska bli så otroligt underbart skönt.
skönt att få se dom igen, skönt att komma från stan, mysigt att bo på hotell o kul att träffa elin. nu är det snart ett år sedan.

jag har en livsfarlig brödrost. den slog ut hela min lägenhet. twice. så, om det finns någon olycklig själ därute så vet ni vems brödrost ni ska bada med när tiden är inne.

propp är granne med mig. inte i verkligheten kanske. men i hjärtat. nu är det närmare mellan våra sängar än det någonsin varit. kantorsgatan is the shit. där lagas det god mat, det dricks vin, det spelas massa spel, det finns tevespel. tokiga människor o det festas rejält.

det är alla hjärtans-dag imorrn. nån som bryr sig?

jag har fått en motorvärmare ikväll. jag älskar min bil. jag ska diamanttvätta dig snart harry, jag lovar. gosi!

just ja, lyssna på just like money. (med kent såklart ditt sepe!!!) den är skön tycker jag. (som annars har svårt för kent på engelska)

jag ska lägga mig i sängen nu o läsa klart  "den ryske vännen". 
ibland (sällan som fan) lägger jag upp bilder på http://zelmani.bilddagboken.se

püss o kräm.




ja, det stämmer. jag har faktiskt en turtleskudde i famnen o en tjugolapp mellan skinkorna.  fråga mig inte varför.

image106





RSS 2.0