longing


jag längtar efter eric och jag längtar efter proppen.
imorrn får jag eric o torsdag får jag proppen.
lika bra att avsluta dagen o sova nu
så blir längtan snart verklighet.

you're a God and I am not


sådärja.
måndag nu. nu igen.
helgen var underbar kontra fruktansvärd.
jag såg en man dö o var med om ett
evigt långt återupplivningsförsök. 45 minuter
stannade jag. sen orkade jag inte längre.
tre ambulanser + jag o mohammed. fy.

det som inte dödar, härdar. visst?

den här veckan blir bra. det vet jag.
för jag kommer träffa eric på onsdag 
o torsdag för han är farligt underbar.
sen ska jag mysa med proppen på tordag
o även på lördag så jag ska dricka midsommarspriten
retroaktivt. jag har mkt att ta igen. yay!
cascada på lördag är jag sugen på, men blir det
fint väder åker vi till malin i el stockholmo istället.

grattis till turturduvorna Sabina o Robert
som förlovade sig 22 juni o7.



jag är inte lika hård som jag ser ut.
det börjar märkas nu. jag ska försöka
känna efter. snart, innan det är försent.
det är inte farligt, jag veeeeeeeet.
men det gör ju så jävla ont ibland.






snipp snapp snut

nu är helgen slut.

det har varit minst sagt händelsefull.

mitten av sommaren

jag som knappt märkt att den börjat. vi är halvvägs. nu blir det mörkare igen. men jag ser ljuset. inte i "ljuset" att jag tänker kola vippen, utan "ljuset" i att det går bra nu.

midsommar blev mysigt ändå. jobbade hela natten med roliga mohammed. träffade en full henkan i årsta o fick en björnkram. vaknade alldeles för tidigt idag o åkte till willys med martin. jag stod o dagdrömde om eric eftersom han bor där bredvid. helt plötsligt ser jag honom komma gående. men eftersom jag trodde att jag fantiserade så fick jag en chock när jag hamnade i hans armar. han var där på riktigt. det är min karma. eftersom jag är en sån bra människa så blir jag belönad ibland. prova ni osså.

det blev grillning till slut. sex grabbar o jag. dom drack bärs o jag cola light. inte så kul, men jag sparar både pengar o kalorier denna midsommar.

eric. :)  eric. han säger rätt saker precis hela tiden. gah. jag har inte tid att tänka så här mkt på någon just nu. o fin är han också. nåt otroligt. det blir nog så att jag åker till fålhagen efter jobbet imorrn bitti o sover. jag vill så mycket men hinner så lite. men sova måste jag, o han me så vi passar på att göra det ihop =)

nu ska jag hälla i mig cola light o åka till nattjobbet igen. jobbar hela helgen. om det bara blir hälften så kul som föregående natt så är jag nöjd.

god, its good to be alive.

holy macaroni

yees. ännu en skön helg har passerat.
på fredagen jobbade jag först. sen till lunds födelsedagskalas i skölsta. där fanns massa mysiga människor som emma larsson, robin, propp, fia, matti o lund. drack massa öl o åt tårta. in till BJ på kvällen o rumlade runt. mot etage o SAMMANSTRÅLADE med eric osså sov jag där. på lördagen kom min älsklingbror o hämtade mig i fålhagen (som vanligt), jag åkte hem o duschade o drog till gunsta. jag o propp drog till grillen o tog med oss varsin rhodos MED SKINKA! till vargspåret o glodde på de svettiga grabbsen i herrlaget. vi solade, sprang i vattenspridaren o åt glass. sen åkte vi till marielund o badade. martin o markus kom o kände på vattnet as well. blev bjuden på tacomiddag hos pappa på kvällen. efter det skulle jag o martin powernapa. men det blev en mininap bara. för en HD väckte oss. jag åkte hem o träffade sabina en stund. sen åkte jag o hämtade eric. efter det åkte vi hem till mig. när jag vaknade "imorse" var klockan redan alldeles för mycket så jag drack mitt kaffe fort o åkte ut till vargspåret för vår sista match innan uppehållet. skitrolig match. vi fick stryk men det gjorde ingenting för vi spelade så jävla bra i sista. jag, propp o alex drog hem o gjorde fiskpinnar med bulgur o remo. glodde på beck o snackade skit. nu är jag hemma o jag vill som vanligt inte att helgen någonsin ska ta slut. helgerna är det man lever för. man orkar gå upp på måndagmornar bara för att man vet att varje minut som går är en minut närmare en gosig efterlängtad helg.

fula o snygga bejbs finns på http://zelmani.bilddagboken.se








och hon stänger sin mun.
för att skydda alla orden.
hon gömmer dom i tungan en stund
.

lund 21 år!


Nu är det FEST!

image78

(.) (.)


fredag imorrn.
allt är kalas.
helgen blir bäst.
oh la la.


do you really want to live for ever? forever.
forever young.

super sunny sunday = satisfaction


skön o varm o lugn söndag. o jag är nästan frisk igen. åååååh!
vaknade med med den där fina personen idag. körde honom till jobbet
o sen åkte jag till mor. vi tog en sväng till min revisor o sen till gränby centrum.
cupidosallad funkar alltid - även i dag. mmmmm! åkte hem o sov middag o drog till
vargspåret på kvällen o tittade på herrjuniorerna.
(eg satt jag bara o snacka massa skit med de fina flickorna)
himlen öppnade sig o vi blev väääldigt många inne i funbos avbytarbås.
hem till proppens mysiga lägenhet o värmde oss med lite te o glodde i gamla skolkataloger.
jag hittade eric. han va snyyyygg! men det va verkligen inte jag så jag tänker inte berätta att vi finns i samma inom samma pärmar. min trevliga kväll avslutades på hugos balkong. där ska jag sitta många gånger till denna sommar hoppas jag. nu har jag druckit saft o ätit rostbröd. känner mig som ny! men jag borde sova. imorrn ska jag jobba för första gången på en hel vecka nästan. ska bli kul. saknar mitt jobb. för jobb är bra. jobb är pengar. pengar är bra. men mina älskade, fina, gosiga o kalasbra pinglor är bäst! därför ska vi ses på tisdag. propp o sabina, glöm inte det!  godnatt.


 bite me.

v & i




det är dåd som det här
som förföljer mig var jag än går
och jag flyr i skydd av mitt privata moln.
jag ska stjäla en skatt
den som döljer sig vid
regnbågens slut
den är min, den är Du.



så klättra nu, här ta min hand
och känn hur mitt blod
viskar sanning om mig.







lördag. äntligen släpper det.

inga fler gnälliga inlägg i min soliga blogg. nejnej! nu har infektionen äntligen börjat försvinna o jag orkar vara uppe. yay! egentligen ska jag vara i sthlm o kramas med propp o moster malin nu men det vågade jag mig inte på. jag hoppas att ni får en underbar fest. eller, det veeet jag att ni kommer ha.

gårdagen var kalasbra. jag tror inte man kunde gjort nåt annorlunda. vädret var underbart. alla var vackra o glada. maten var god och presenterna uppskattade. martin var full från morgon till sängdags- precis som det ska vara.

idag har jag o martin letat tält. vi tänkte tälta nångång, nånstans, litegrann.

jag får inte vara i solen. men jag vill. jag går omkring i mina badkläder i lägenheten o väntar på att solen ska gå ner lite så jag kan lägga mig i soffan på balkongen o bara vara. BARA VARA! sen kommer eric hit o sover över. det är bra  :)

lite pics från martins student finns på http://zelmani.bilddagboken.se  ...o det kommer mer sen.

image76

pitty


denna morgon var den värsta hittills. det är alltid värst på morgonen. nu känns det som "bäst" om man kan säga så. jag har ätit o druckit o knaprat mängder med piller. imorrn är martins student. o det känns verkligen förjävligt att det skulle bli såhär. såklart kan jag inte hjälpa det. o jag vet att det inte är mitt fel men ändå ältar jag det hela, hela tiden. det är så jävla typiskt o självklart ska min otur glida in samma vecka som student o binas b-day o sthlmsfesten o en fullbokad vecka på salongen. jag vill bara skrika. men det gör för ont.


197273-74


i fosterställning har jag legat de flesta minuterna sen i tisdags. jag har fått hjälp av mamma att byta sängkläder för jag har feber hela tiden o därmed kan man tro att jag har en vattensäng. äckligt, jag vet :P
jag ska försöka vara uppe på benen nu i några timmar o dricka massa vatten för jag vill vill vill vill så gärna orka med iaf halva dagen imorgon. för imorgon blir lillebror otroligt stor.   <3

månflod


idag började min dag precis när jag gått o lagt mig igår. med svår feber o ingen sömn alls. jag knaprade ipren men febern höll i sig o jag trodde för en sekund att jag skulle dö. vid 07 fick jag till slut ge vika o inse att jag faktiskt inte kan jobba. min första dag borta från salongen. jag kände mig så jävligt mot tjejerna, kunderna o min plånbok att det började kika fram krododiltårar. med min vanliga otur så fick jag stans snyggaste doktor och där satt jag utan underkläder. "förlåt, det va så akut att jag inte hann klä mig ordentligt". "det gör ingenting, det blir lättare för mig att undersöka dig nu". efter över en timme på sjukan, med olika undersökningar o provtagningar så visste min snygga doktor fortfarande inte exakt vad som händer med mig, men en svår bakterieinfektion kunde han konstatera. så nu äter jag nån antibiotika som hindrar mig från att vara i sol och jag kan inte dricka alkohol. så lägligt med stundande student o malins fest i sthlm. lägligt! smidigt!

nu har jag smaskat i mig lite olika värktabletter som tydligen skulle vara bra att kombinera. o tydligen är dom de. jag orkar stå upp och jag har pratat i telefon. mer än jag klarat av på hela dagen. jag fick ett 15-pack piggelin av min jättesnälla mamma (som skjutsat o hämtat mig o varit bäst idag) så jag ska hugga in på dom.
och ring inte o fråga hur jag mår, för jag sover hela-hela tiden. o jag det gör så ont att prata. ett uppiggande sms uppskattar jag mkt mer.

puss (på håll)

haluuuu


oh yeees. jag hade en av mina bästa helger nu. fast det säger jag iofs ganska ofta. jag gillar helger som sagt. dom gör mig gott. denna helg var det fest hos matti o en svängom på seven, o på lördagen fotboll plus lagfest plus en massa sprit och söndagen var hur lugn o mysig som helst. jag blev bortskämd av eric med god mat o massa goda pussar.

men eftersom jag är asdålig på att ta hand om mig själv. eftersom jag tycker det är tråkigt att laga mat o tråkigt att sova så har det antagligen resulterat i någon dryg form av förkylning. mitt huvud spränger, min hals är uppsvälld, jag snorar o hostar o låter ful när jag pratar. både inger o evelina har haft samma trubbel, men det gick över på tre dagar. jag får hoppas på det. jag har ju faktiskt superfullbokat på jobbet denna vecka och tre till kalas att gå på. så det finns ingen plats för förkylning nu, men välkommen åter.

det är jag som är malin



det går bra nu  ;)


RSS 2.0