oj, de kysser varann.


jag rullade omkring på inlines i nästan två timmar igår. jag tror jag behöver slipa lite på mina inbromsningar, men annars gick det finfint. rullade förbi bellman, kantorn, polishuset, eriks gata, carinas gata. chillade vid eddaspången en stund o tjuvkikade på flottarna till forsränningen. de var fula o fina. men jag har inte förstått grejen med att titta på medans de badar i bajsvatten. det kanske kommer. det kanske är en såndär "vuxengrej". martin spottade på ankorna, det var fett ovuxet!

paus i blogg. porttelefon som ringer!
(jag fick en systemkasse innehållande 6 st plastfittor och mina bästa dvd-filmer. "dude wheres my car" och disneys "robin hood" levererade på parkeringen)

när jag städade lite, så försökte jag förklarade för mig själv i ord hur jävla dålig min dammsugare är. men jag fick bara använda ordet suger. alltså, min dammsugare suger, den suger så jävla hårt, fan va den är dålig. men det går ju inte. en sugande dammsugare är ju en väl fungerande dammsugare. osv osv. bla. bla. jag blir tokig på mina tvångstankar ibland. men många saker är ju rutin. vardagliga saker. man inser inte själv hur dum i huvudet man är. jag pratade ut ordentligt med min psykologstuderande kund om mina tvångstankar/handlingar. de flesta skrattade hon åt, eller tyckte att de var av lindrig art. men en sak borde jag söka hjälp för sa hon. att jag alltid måste tugga saker växelvis i munnen. alltså, en tugga på höger sida, sen en tugga på vänster osv. och jordnötter måste jag alltid dela på och tugga på båda sidor samtidigt.

jag är trött. sov ganska illa. martin låg bredvid (vilket såklart är mysigt) men när man vant sig att sova relativt ensam så vaknar man av minsta rörelse i madrassen. jag vaknade flera gånger av att jag trasslat in mig i hans långa ben. en gång frågade jag honom om det var mysigt att sova med strumpor, fast då var han utan. det var hans håriga legs som kittlade mina fötter.

och, planerna imorrn. har fått brandmansms så jag hoppas vi kan hooka up med dom nånstans. jag börjar dagen hemma hos sabina vid 12. sen lulla ner mot stan o äta min utsökta sallad o hennes bröd. min filt är stor. för sen kommer hugo direkt från jobbet. sen ELIN direkt från eskilstuna. martin dyker ner också hoppas jag. sen ska jag försöka hitta fanny o linda bland allt folk as well. sprit har vi. ett jävla glatt humör också. det kan ju inte bli mer än bäst!

 mobilbild från hugo valborg '06. känns som igår. (om jag bara visste vad som väntade..)

oboy!

jag lyssnar på peps. på tal om oboy så finns det inget som slår kaviarmacka. fråga martin om ni inte tror mig!

idag har jag jobbat 10-14. en av mina kunder kom inte. då fick jag tråkigt i några minuter. jag har gjort alla 56 korsord redan. jag satte mig i kundstolen, pillade på mobilen o svor lite.
resultat =




på måndag är det valborg o på tisdag födelsedag. dagar som jag alltid brukar längta till. men det känns annorlunda i år. det är inte som det brukar. det har händer så otroligt mycket på ett år. bara det senaste året innehöll 3 olika bostäder, pojkvän o massa kärlek, gottsunda salongen, separationer, KPL-studien, massa nya människor som kom in i mitt liv som lika fort försvann, jag startade ett eget företag, krympte ur mina kläder,  köpte en dyr lägenhet, avverkade 3 bilar.  och så vidare kan man säga.

alldeles nyss fick jag en pling på msn av Fanny! hur längesen var det inte man träffade henne? jag ska krama henne hårt på valborg. satan, va vi söp och gjorde knäppa grejer i högstadiet. fan va kul det var. jag vill inte bli vuxen! undrar hur länge jag kan komma undan med att vara ett stort barn. jag är 21 snart. jag ryser. det låter som att jag är på god väg att bli vuxen, rent siffermässigt alltså. men mitt huvud, min humor, mina drömmar kommer aldrig att komma ifatt min egentliga ålder.

snart kommer mappi. vi ska grilla larre. koka potatis o göra romsås. klart ni blir avis. det är lungt. vi kommer äta upp allt så det kommer inte finnas någonting kvar att vara avundsjuk på. det är lungt.


jag hade hårband på jobbet eftersom jag blev osams med håret. jag såg ut som en wrestlingstar från the states född runt 1960. (nån som gillar såna brudar(?) de kan ju höra av sig...ni vet var jag finns)


honky tonk

varför tutar bilarna när jag är på promenad?
på tjugo minuter tutade dom 6 gånger på mig.
är jag förjävla ful?
är jag förjävla snygg?
satt kjolen fast i trosorna?
hade en snorkelmus bitit fast sig i nacken?
droppade jag saker ur handväskan?
blev jag jagad av en drakelus?
tappade alla sin lypsyl på golvet o slog i huvudet när de sträckte sig efter det?

 pepsi max apple chill.

jobba imorrn. grilla lax imorrn. imorrn äre lördag. ses.


so cap

idag har salongen varit stängt. jag har varit på kurs i sthlm. på malmskillnadsgatan av alla ställen. jag blev godkänd och fick diplom. längesen man fick diplom. nu är jag stolt o stöddig. ..(o jävligt sugen på mer hår)

en freeee afternoon

ja. jag smet från jobbet kvart över tre. alltså massa timmar tidigare än jag borde. men o andra sidan fick jag massa personliga saker fixade som jag aldrig skulle hunnit annars. jag åkte hem, kastade av mig mina håriga kläder. hämtade mamma o åkte till stenhagen. först fyllde jag bilen med sprit från systemet, sen in på maxi o handla lite inför valborg o första maj. hem till mamma o lagade god mat, sen på en timmes promis med gurr o mor runt gamla upsala högar. nu är jag hemma o har dammsugit o tvättmaskinen centrifugerar för fullt. jag har betalat räkningar. så jävla nice. jag är duktig. jag är nästan vuxen. majkasen i gamlis var skiiiitstor. värsta-värsta! blir ju nostalgisk när man tänker tillbaka på alla fyllor där kring högarna. pingvinfylla. funbofylla. fan va kul vi hade. högstadiet var guldår! :D fjällenresan glömmer jag aldrig. mest tack vare alla bilder som finns. åh gud, så jag önskar att det blir fint väder på valborg. jag längtar till sommaren o värmen. men efter sista prison igår så längtar jag faktiskt lite till hösten osså. min hjääääälte. mickey, haha! vilket jävla kukslut på serien igår. gah, gah!

proppen kommer ha en hållhake på mig resten av mitt liv. hon har en grymt nasty fyllebild på mig från en hylla i taket(?) på toaletten på birger jarl. stackars mig.

nu äre lördag igen!

klockan 06 vaknade jag. pigg som en jävla mört! smekte o pussade gurra till 06.30. självfallet sover vi sked i sängen om nätterna. fy er som låter hunden sova på golvet! vi gick på en blåsig promis. kom hem o gosade, jag åt lite havregrynsgröt o slöade till teven. revisorn ringde o väckte mig så jag o gurra gick upp o tog en till promis. när jag kom hem så blev det dusch o upp till systemet. blir öl ikväll! nu är linda på väg hit. sen kommer proppiz. vid 18 ska vi till stan, hem till jeanette o äta paj o grekisk sallad med henne o sabina. när vi är lagom runda om magen och under fötterna ska vi till birder jarl. vi ses där va?

PUSS!

fredagskväll

jag har jobbat som fan på dagen. men nu är det äntligen kväll.
kvällen har varit så skönt soft hittills. jag kom hem halv åtta kanske. klädde av mig. satte igång tvättmaskinen. klädde på mig o joggade till mamma. hämtade min fina hund plus kuvert och hårsnoddar. när vi kom hem efter en galet blåsig promis så gjorde jag fiskgratäng med potatis och en minibaguette. jag har ätit, hängt tvätt, betalat räkningar, bokfört och fyllt i massa konstiga men dock nödvändiga skattepapper till företaget.
så NUUUU, NUUUU ska jag bara ligga i soffan med min underbara hund. eventuellt äta lite godis o bara slöa.

image43

shopping!


haha. jag smeeet tidigare från jobbet. har gjort stan med mamma. martin o mai kom förbi en sväng men de skulle på siriusmöte så de försvann kring fyra. jag har handlat lite saker o ätit god mat på etage. jag har förresten köpt körsbärsté så jag fyller på med de två väsentligaste önskningarna inför födelsedagen!


→ torktumlare
→ tandläkarbesök

jag har fått mina saker från barbarella. det tog knappt 24 timmar. jag är djupt imponerad. snabbast hittills.

köpte två såna här till min vertikala nipple


osså en sånhär till min horisontella ring i den andra


var tvungen att skämma bort min mjuka mage med ett nytt smycke i naveln osså



allt i blackline såklart! köpte lite smyckesdelar o lite plastkulor till tungan så att mina tänder (o andras tänder) håller några år till. plus en ny ring till läppen. nu ska jag packa upp mina saker. bokföra. lyssna på umbrella och åka till salongen.

tänka sig

 det har gått ett helt år snart, sen jag fyllde år sist. här kommer årets önskelista.
[jag vill absolut inte ha en mikrovågsugn. respektera detta]     höhö.

Viktigast:
att jag blir ihågkommen, både på valborg o första maj :D att det blir fint väder o att jag får vara med mina fina vänner o äta god mat o dricka farlig sprit.
sen vore det bra med dessa saker eftersom jag själv är utan pengar mest hela tiden. livet som egen företagare är hårt   ;D
→ digitalkamera
→ mp3-spelare
→ en hel bil
→ kläder i rätt storlek
→ en kakelborr
→ ett ihopfällbart bubbelbadkar
→ skor från löplabbet
→ medelhård säng + praktisk & snygg stomme
→ körsbärsté
→ boken "trygghetsnarkomanernas land"
→ Xbox 360 (så jag kan krocka bil utan att det blir så dyrt)
→ nya fotbollsskor + benskydd (inte martins gamla, NYA)
→ en flygstol till thailand - avresa veckan innan jul
→ en teve som visar hela bilden (jag har en väldigt gammal nu)
praktiska önskningar:
→ att proppen flyttar in till stan
→ att någon vill köpa min bil
→ att någon lagar min ugn
→ att banken, skatteverket o annat skit har kvällsöppet.

osv osv osv. jag vill ha allt här i världen. men när jag stannar upp o tänker till så inser jag snabbt att jag verkligen har ALLT man någonsin kan önska sig. o ändå är jag bara tjugo år. är jag dubbelt så lycklig när jag är fyrtio?

min fantastiska helg

den började när jag åkte ut till funbo. jag hittade proppen sovandes i sitt rum så jag passade på att krypa ner en liten stund bredvid. när hon vaknade till liv så gick vi ner o plockade fram grillen (som vi f.ö byggde ihop alldeles själva för några år sen) när vi hade dammat av den o skrikit lite åt spindlarna så började vi grilla. maten blev underbar - som alltid när vi lagar. till efterätt fick jag gammaldagsvaniljglass med jordgubbar. runt 23 ringer mobilen o det blir kaos i mitt huvud. det var kalabalik hemma i nyby så jag var tvungen att kasta mig i bilen o köra hem till mamma. proppen som är min bättre hälft märkte att jag tyckte situationen var jobbig så hon erbjöd sig att följa med. tur att hon finns. halvvägs hem så börjar saker o ting ordna sig utan min hjälp. micke styrde upp allt som tur var. men vi åkte hem till mig iaf. hemma upptäcker vi att i all hast att packa sin väska så har proppen tagit med sig tre par strumpor, harry potterbok o flipflops. däremot glömde hon trosor, bh, pengar o mobilladdare. hon är smidig den där. vi gjorde kanel/russin-te o satt på balkongen. det var så varmt o mysigt! o känslan av varma sommarnätter gjorde sig påmind. vi försökte sova, medans min mobil jamade som aldrig förr. jag fick över 30 brandmansms. det gjorde inget. vill gärna träffa honom igen men igår va inte bästa tillfället. han är sööööööt :D
vi somnade o sov lite grann. på morgonen gjorde vi frukost o avnjöt den på min soliga balkong. proppens fräknar börjar titta fram o min näsa är röd. vi cyklade ner till stan vid två o lunchade på panini. kycklingwraps är gott. efter det blev det glass i solen längs ån. finns inget bättre än att snacka skit o titta på hur folk ser ut medans solen lyser o det känns som tiden står still. vi cyklade hem vid halv fem o satte oss på balkongen igen. drack saft o löste korsord. vi tog en promenad till niklas o grillade. på vägen dit ringde becca. det va trevligt att höra hennes ljuva stämma. det var längesen sist. hon hade spanat in mig o propp på cykelbanan medan hon satt i ett av höghusen. vi grillade o gick hem till mig igen. tittade på parlamentet, drack cider, åt godis. gick till bilen vid nio o körde hem propp. när jag släppte av henne o började åka hemåt så kände jag att helgen verkligen var slut. jag vill inte att den här söndagen någonsin ska ta slut.




Till Grodis. (propp du får hjälpa Grodis att läsa kanske)
jag gjorde verkligen mitt bästa min gröna vän.
jag körde sakta. sicksack. körde fort. höger o vänster.
t.om fram o bak. men jag kunde inte undvika dem.
de har det säkert bra i frogheaven med mkt flugor
o annat skit som de äter. de bor i en vacker damm
vid regnbågens slut.
förlåt att jag körde ihjäl nästan hela din familj på
marielundsvägen.

under my umbrella

sol inne.
sol ute.
jag har jobbat måndag - lördag. nu är jag ledig.
o livet är underbart!
jag ska till hugo o mysa snart.
men innan dess ska jag skutta omkring
i mina underkläder en stund till o lyssna på
Rihanna feat Jay-Z  -  Umbrella
för den gör mig glad.

funbo vann sin match idag. grattis till dom.
propp gjorde mål. wiie! duktig flicka.
madde är osså duktig flicka som tar sin
juristexamen idag. grattis till henne me!
lisbeth kom till salongen imorse innan jag
öppnade. vi gjorde henne ännu vackrare
än vad hon redan  är. med smink o nytt hår.
perfekt väder för examen. hoppas ni får
kalaskul.

seriöst. lyssna på umbrellalåten. hög volym.
ta på dina svalaste kläder. stora solglasögon.
o gör mig sällskap på balkongen.

ska vi tjuvstarta en majkase ikväll ploppo?
det är ju brandmän i stan!
8]





king of the mongo

min blogg bögar sig. den gör liksom tvärtemot. inte som jag vill.

min dag har varit över förväntan med tanke på min ohyggligt dåliga hälsa! hah. men tack vare ipren 400 mg och treo så flöt dagen på allt eftersom.

ikväll åt jag världens godaste sallad. JA, EGET RECEPT! och såg på Uppdrag Granskning. som för övrigt var jävligt bra idag.

jag har massor att skriva. att berätta. men jag har får inte tag i nån röd tråd för inlägget idag. så skitsamma.

det är tur att jag har kredit.

sepeallt

fan.
kuk.kuk.kuk.kuk.kuk.kuk.kuk.kuk.kuk.kuk.kuk.kuk.kuk.kuk.kuk.kuk.kuk.kuk.
kuk.kuk.kuk.kuk.kuk.kuk.kuk.kuk.kuk.kuk.kuk.kuk.kuk.kuk.kuk.kuk.kuk.kuk.
kuk.kuk.kuk.kuk.kuk.kuk.kuk.kuk.kuk.kuk.kuk.kuk.kuk.kuk.kuk.kuk.kuk.kuk.
kuk.kuk.kuk.kuk.kuk.kuk.kuk.kuk.kuk.kuk.kuk.kuk.kuk.kuk.kuk.kuk.kuk.kuk.
kuk.kuk.kuk.kuk.kuk.kuk.kuk.kuk.kuk.kuk.kuk.kuk.kuk.kuk.kuk.kuk.kuk.kuk.kuk.kuk.kuk. kuken oxå :(

jag mår skit. min hals. min stackars hals utan mandlar o mitt onda huvud utan hjärna.
jag har inte, inte, inte, inte råd, tid, lust eller ens möjlighet att vara sjuk nu.
imorrn börjar en monstermånad där jag jobbbar mån-lörd hela april ut.
hur fan ska det här gå?
det är sånahär dagar man ångrar att man startade eget företag. sånahär dagar
man bara vill ringa till jobbet o snörvla lite i luren. för man blir ALDRIG frisk när
man är sjuk o jobbar. gah. bah. blä. kuken oxå  :(

jag vet att det inte gått o ringa idag. jag har haft den avstängd. jag slår på den imorrn
istället. jag blir rädd för mig själv när jag är såhär jävla grinig så jag ville inte utsätta
någon annan för det bara.

påsk 2007

min påsk än så länge har varit nice.
på skärtorsdagen jobbade jag först dag o sen natt. på långfredagen sov jag lite o åkte sen till mamma o åt påskmat. det var mums. sen drog vi till martin o började vår ölkväll. vi började med att shotta turkisk peppar. det kanske inte var världens bästa idé. men kul var det. ölprovningen gick överstyr eftersom den bara blev godare o godare hela tiden. men jag har svårt att tro på det. jag tror hellre på att det var alkoholhalten i blodet som blev högre hela tiden styrde mer än att kvalitén på ölen steg. det blev förfest hos martin. det kom lite fler grabbar, enefalk, mai, marcus o tim. vi drog till Lotus sen o drack ännu mer öl för 18 spänn (värt!) o dansade som djur till klockan tre. (jag har fortfarande träningsvärk)
påskafton så var jag mest bakis. men efter en promenad o middag så va jag fit for fight. vi åkte till jobbet o klippte av martin allt hår. nästan. han blev snygg. på kvällen solade vi o slöade vid köksbordet.
nu är det..huum...påskdagen? och jag väntar på att martin ska komma hem från nautilus. vi ska till mamma o kramas med henne o djuren tänkte vi. jag tänkte ta en promenad i solen medans han var borta, men det är fittkallt ute just nu. så fuck that. jag bloggar o lägger upp bilder på oss ist. jag har förresten aldrig sett så mkt folk på lotus nångång. men alla var fula. ALLA. jag såg inte en enda jävel som var värd att titta på igen. illa!
fast daniel i snook är ju snygg. men han var ju i tjänst. haha.

drog vi osså ner snygghetsfaktorn på Lotus eller?  ;D

 het bild på daniel & daniel

 martin. malin. mai

 fina pojkar i fina tröjor

 tim. martin. malin

sweetness


im havin a hard time to let go.


hugo is on her way over. to staaaay over.
prison break.

har varit en bra dag. jag är snygg ikväll, i håret iaf.

kramkram.

let yourself go

igår morse plockade små orangea gubbar bort
the remains of my car. sorgligt.
jag borde inte ha bil. jag har alltid sån otur.


jag kan hålla med proppen att jag ibland är klantig. men oftast är det otur.
eller så är det klantigt att jag föddes med otur eller otur att jag föddes med
klantighet.

igår va det gourmémat på hög nivå. over the top vad gällande förrätt,
varmrätt och efterätt. martin o jag lagade massa mat o åt oss tjocka
fram till ett på natten. det var väldigt gott.
[ four cheese ]   fårost?

den sexiga lampan började fungera efter malin lampdoktor tittade på henne.
men jag vet inte vad jag gjorde. antagligen ville den bara ha en human touch.


jag ska hänga min tvätt. o sen ut på lång promenad med gurris och martin.
efter det, duscha o göra mig lite fin. ska ut o fira pappa som fyller år på tisdag.
han blir gammal den rackaren. 48 år. o mamma blir 43 i sommar. martin blir 19.
och jag fyller värdelösa 21 år om exakt en månad.

√ snart är det sista april. wie. whoa.

so long. 


RSS 2.0