Gräsö

Mamma, Mille, Gurra & jag tog vårt pick o pack o åkte över till vänner
på gräsö o sov en natt. Mysigt!


Vattnet var isande kallt.





Men Gurra är ingen badkruka...





Åland

Jamen Ålandsbåt tänkte vi. Den är vi bra på!
Ovant bara att åka nykter nuförtin. Jag kanske inte är så sjösjuk
som jag trott, utan mest varit för packad innan helt enkelt.

Det blev ett äventyr på väg till båten, älmstabron var avstängd,
men med plattan i mattan så hann vi med en minut till godo.
På hemvägen missade vi typ alla skyltar och hamnade helt plötsligt
i norrtälje.


mille med tillhörande far på soldäck.





en ålandsödla i sin snygga kattenjansson-body.







Sigtuna



vi tog en sväng till sigtuna. mamman, pappan & ödlebarn.
simon hade aldrig varit där & han blev helt såld. longboard paradise!
efter strandpromenader o backar upp o ner så åkte vi hemåt.

stannade längs vägen hem o hittade en mysig strand.
grillade korvisar o badade. mille doppade tårna i mälaren.






(-_-)

dagarna flyger förbi. även fast dagen börjar redan vid 05 hemma hos oss, o avslutas vid 00. sen är vi vakna o matar mille en gång på natten. han är nog världens vaknaste bebis. jag läste nånstans att bebisar sover ca 17-20 timmar i början. min son är vaken 17-20 timmar per dygn. helt tvärtom & bakofram. precis som sina föräldrar.

lite millestatus: fick problem med magen, o skrek konstant i några dar. jag blev helt förstörd o orkade knappt andas. vi provade med minifom-droppar,  det hjälpte. tillsammans med semper-droppar och att jag försöker dra ut på tiden mellan ammning. så nu är han fit for fight igen. jag me! på bvc berättade de hur fantastisk han är igen, o jag kan inte annat än hålla med. han väger nu 5200 gram o vuxit till 58 cm. han får alltid beröm för att han är så pigg, stark o medveten. han fixerar blicken o har varit stark i nacken från första veckan. superkilleeeen! :)

saker jag inte visste att jag behövde: bärsele. skulle inte klara mig utan den. eftersom mille knappt sover på dagen o vägrar vara utan mig just nu, så får jag ingenting gjort. men med bärselen kan jag plocka, diska, dammsuga o andra hemmafrusaker. handdukar. i massor. kiss, bajs, kräk o babyolja från bad. tur att vi har tvättmaskin. enhandsmat. eftersom den andra handen oftast är upptagen, typ yoghurt, förberedda mackor o frukt. ammningskudde. så jävla värt! gör att jag får händerna fria. ryggen får vila. jag kan amma o data samtidigt, multi-tasking så att säga. babysitter. lätt att ta med, bekväm för honom.

mille är en riktig strandraggare. har varit vid både björklingebadet, ulva och öregrund flera gånger.

här är vi med mormor på sunnanö. även jag badade. fast jag inte borde. hoppas jag inte gjorde nåt dumt. men det var mysigt. mille doppade tårna.



det är mysigt att vara hos mormor!







helt otroligt att ödlan sover fortfarande! var tvungen att smyga in o se efter. o jajemän, han sov som en stock och jag var tvungen att föreviga:

Du

 

Nu sitter vi här igen, min fina son o jag. vi har byggt oss en liten myshörna där vi ammar o vilar. i hörnet av soffan, med laptopen, o ammingskudden. Mille har precis ätit frukost. det blev mjölk idag igen. han har dålig fantasi den där grabben. själv dricker jag hallonsaft, det känns lite somrigare.

nu har jag tänkt att bada millekorven. han är för liten för sin nya badbalja så jag brukar sätta honom i handfatet. det tycker han är mysigt.

tänk att det är fredag idag. dagarna flyger fram. imorgon, lördag kommer simons polare o hälsar på mille. o på söndag är det min tur att mysa med mina finaste vänner. ojoj...nu är det nån som sprattlar här, den lugna stunden är över.


 

 

 




 

 

 

 

Varje gång du möter min blick
blir min värld en aning större
Varje gång du möter min blick
hör jag ditt hjärta ge mig blod.

 

 

 

 

 

Varje gång du möter min blick
går en störning genom ljuset
Varje gång du möter min blick
så vet jag vem jag var.

 

 

 

 

 

 




RSS 2.0