mitt liv



image72



jag är så lycklig som har Er. ni ställer alltid upp för mig. ni säger att jag är bra när jag behöver höra det. ni säger att jag är dålig när jag behöver höra det. ni bryr er alltid om mig på riktigt. jag kan inte föreställa mig ett liv utan er. jag vill inte leva utan er. ni betyder mest av allt. det kommer ni alltid att göra. det finns inga andra som ni. ni är de som gör att jag orkar. och ni hjälper mig upp även när jag inte orkar mer. jag beundrar er som människor. min underbara mor och bror. ni förgyller mitt liv med era liv, med era skratt. jag kommer aldrig få uppleva en likadan relation - den får inte ta slut. ni gör mitt liv meningsfullt.  jag tycker så mycket om er att det ibland gör ont. jag är livrädd att förlora er. det finns inget jag bryr mig mer om.  jag älskar er mest av allt - alltid.



image73





m

aaah...!


det luktar så gott!

ljumna kvällar


jag gillar dessa ljumna sommarkvällar. det är de jag lever för. de jag alltid längtar efter.
denna kväll har varit ljummen. jobbade till 19 o åkte direkt till martin o fick mat. cyklade till perrys o kollade på klubbmatcherna. inte många talanger att hänga i julgranen förutom en jävligt vig thai och en grabb som blivit bra slipad av tidens tand. det blev tre kulor glass en promis runt stan.

dags att kamma håret. duscha o krypa ner. imorron är det en ny dag. den kommer bestå av jobb mellan 10-15 och street car fest efter det. vi ses där.  yO.

rob the blob



jag vill ge en smörgås med arsenik till de som tror de känner mig, de som bara tar utan att ge, de som tar saker för givet, de som egentligen inte bryr sig om mig, de som svikit mig,  de som som lever efter mottot "mkt snack liten verkstad", och de som verkligen inte fattar vinken. varsågod o ta en tugga.

  • är det såhär det känns o va lycklig? det är inga problem :D

festkalender första veckan i juni:
1:a juni inflyttningsfest hos matilda
2:a juni lagfest med funbo dam
6:a juni sabina 21 år
8:e juni martins student !!!!!!!!
9:e-10:e juni fest hos moster malin på gärdet, sthlm



jag o mitt hår önskar Er en freeeesh helg. puss.




vackraste



man blir som man umgås. vackrare med åren hoppas jag.
denna är till dig. tack för alla minnen med dig. jag ser fram emot många fler.
 

innan allting tar slut

image70snart blir det kent. nån som ska med?





två - ett

igår var en underlig dag. den var o blev absolut inte som jag hade tänkt mig. när jag åkte hemifrån kl 21 hade jag svarta skor. när jag kom hem kl 03 hade jag röda.
 


vi vann vår match idag. 2-1 till oss. jag rev upp min sträckning och måste vila. jag börjar bli för gammal för fotboll. boule nästa! stackars, stackars jenny som bröt armen idag. det gör ont i mig bara jag tänker på henne.
stackars liten  :/

det går inte att ta bort centreringen vilket stör mig galet mycket. så jag skiter i det här nu. hörs.

jbnsbm



jag behöver nån som behöver.
mig.




image68







LooP


det är bara coola mongon som matchar slipsen med ögonskuggan.

image67

simpelt

ja. helgen i sthlm var underbar. jag handlade på tok för mycket. åt alldeles för mkt mat. men det var ju det som var meningen. må bra, vara ledig o få umgås med mamma på riktigt.

igår var jag jättejättearg. det blev lite läskigt för jag blir aldrig sådär jättejättearg. men igår så rann bägaren över kan man säga. o den där bägaren innehöll bara blod i mina ögon. men hon var ju en fitta. då är det inte mer än rätt att berätta det för henne, stackarn.


det blir fult med bilder i bloggen. iaf om man lägger upp många. de flesta finns på http://zelmani.bilddagboken.se om man är intresserad. har ni inget lösen så hatar jag er, eller så får ni väl fråga efter det helt enkelt. finns bilder från sthlm o eurovisonkväll.

men en bild publicerar jag ändå här ikväll. jag trodde att min prins satt på balkongen o vaktade över topeliusgatan. men när jag gick på hundjakt så fann jag honom i min säng. han ligger o väntar o värmer upp åt mig. så även om klockan inte är så mycket ännu så måste jag krypa ner bredvid. sen blir det sked resten av natten. ååh.

image66

ledig torsdag.

det är ju såhär det ska vara! man vaknar av sig själv (inte någon klocka eller person som knuffas). man har sin braiga musik på hög volym medans man klär på sig i slow motion. man tar cykeln till gränby o sätter in tusentals kronor på sina konton. man cyklar till mamma o ligger i soffan med zelma. man tar bilen till sabina o vidare mot jobbet för 19 minuters solsken. man åker hem o mamma o gurrisen kommer på middag. man dansar omkring ett litet tag innan man klär om till fotbollskläder. man drar till funbo på en lugn o soft träning. man åker extremt snabbt på nya e4:an hem. man duschar varmt. o man avslutar med ett glas rött samt digestivekex med philadephiaost o 2 rader geisha. åh. jag är lycklig idag.

imorrn åker jag o mamma till stockholm. o vi kommer inte hem förrens på lördag. myyyys!

måstemusikmåste

när det är sådär segt på morgonen. man tittar sig själv i spegeln i hissen o ser ut som ett as. det är kyliga vindar ute. o bilen luktar illa. då måste man ha glad musik i huvudet som gör att man inte drar ett suicide i närmsta dike. jag har lite tips. kolla här, perfekt. perfekt för mig. prova du.

paul oakenfold - southern sun
benny benassi - satisfaction (voltaxx remix)
max factor - go you own way
ian van dahl - just a girl
pakito - living on video
velvet - fix me
sunset strippers - falling stars (club mix)
gigi d'agostino - i'll fly with you
armand van helden - my my my
tina cousins - forever (2001 remix)
safriduo - playedalive


(jag är långledig. höhö. tors-sön. yay för mig!)

superstar


my skin feels strange like there's someting underneath
and it's aching to be free
try to think of something else
in my mind, imagination is running wild. 
 

image65

JHMJEL




kärleken går dit den vill inte dit den borde



fan ta dig.

so i creep


har varit hos mattson o gosat. (som för övrigt bor 2 minuters cykel ifrån mig nu, mkt bra!) godis & vin. jag blev bortskämd igen. fick värsta fotbadet för mina små fossingar. hur bra som helst! så att jag äntligen ägnar lite tid åt bara mig så att fötterna orkar jobba både natt som dag. bilder!

 fia
 lund & matilda
 present
 ful tjej i HET tröja





Concrete high rise I need no pity
On the sky train cross this city
Jesus died and God's gone missing
Take your skin off it might fit me now
Love is dead and you're so pretty baby.





02.00

när hela nyby sover. brukar jag ha fest på balkongen.
alldeles ensam.

image60

ska vi?

tja tja tja tja!

jag som trodde jag redan var bortskämd. idag fick jag massa fler presenter osså fick jag vara med domdära som jag gillar ganska mycket. kolla vilka fula kompisar jag har!

  
hade jag haft mindre bröst så ser man mitt snygga tröjtryck "i'm here for the gangbang"

 

valborg & förstamaj

nu är det över. saker o ting börjar återgå till det normala. de tre senaste dygnen har varit otroligt omtumlande för mig. det har hänt så mycket att jag nu sitter här o känner mig alldeles tom. 
kvällen/natten till valborg träffade jag Honom. det var väldigt längesen sist. o nödvändigt kände jag efteråt. nu vet jag varför.  valborg- somnade vid 04 den natten o vaknade av sabinasms 07. upp o klä på sig o göra sallad. den alltid lika snälla martin skjutade mig till bina där vi gosade ensamna på balkogen en stund. mötte upp jeanette o propp på stan. till slottsbacken vid 13.30 där blev jag kvar många timmar! elin från eskilstuna kom! hon hittade inte för fem öre, men jag försökte lotsa henne så gott jag kunde. det jag fick ur mig var "sikta på slottet. sikta på en backe vid ett slott" martin kom, o alla grabbsen också. pålle som jag inte träffat på år o dar kom o sällskapde. min goda sallad försvann fort som fan. likaså min skumpa o all sprit. en heliumballong fick jag i mig. samt jordgubbar. o trots all blåst så frös jag inte en sekund. oskar på filten bakom värmde mig med både händer o metallicatröja, tack :) jag har ingen aning när vi kom hem, men det var bara jag o elin. jag bytte om på 2 minuter, rekord för min del. upp på cyklarna o mot kantorsgatan. efter mkt om o men så hittade vi iaf dit. helskinnade. när vi kommer in genom dörrn sitter en halvdöd o trasig tjej i soffan (hon hade cyklat höromdan o ramlat med cykeln) då vände det sig i magen på elin o mig. vi fick en tankeställare eftersom det vinglade ganska mycket under vår cykeltur. men sen öppnade vi en till cider osså glömde vi alltsammans. det var smutsigt o äckligt på den där festen så vi cyklade efter en stund till mai. där hoppade vi i sängen, sydde ihop hål i strumpbyxor, o drack ännu mer sprit. proppen hade vi i detta läge lämnat kvar på kantorsgatan. hon hade det så bra där! både söt kille o en flaska bacardi razz. hon var i goda händer! nångång sen, gick vi till stan. skulle till lotus men kön där var grotesk. men däremot, sist i kön stod den där snygga grabben (johan). aka brandmannen. ingen av oss hade lust att köa nånstans. så jag styrde upp fest hos mig. hälften av oss in i en taxi, resten på ett flak mot Topeliusgatan. sprit, skratt, mat, tokigheter i några timmar. vid 06 tror jag de flesta hade gått hem. mai i soffan. elin i den andra. jag o johan i sängen. det var mysigt. jag är glad att han stannade. det var trevligt att få vakna i hans famn på min tjugoförsta födelsedag. första maj - "nu mår man som man förtjänar" har tagit oanade höjder. fyyyyyfan, va sliten jag va hela jävla dagen. så fort jag vaknade ville jag hoppa ut från balkongen o dö. men sen upptäkte jag att johan låg bredvid o var hur fin som helst så jag tänkte det var bättre att somna om. vid 13 såg min lägenhet ut som en rövarkula. sprit på parketten, mat, skräp, allt möjligt fanns på golven. jag började få smått panik med tanke på att släkten skulle komma kl 15 (o de är bra på att komma för tidigt) vid 14 gick vi till bilen o skjutsade elin till stationen o johan till sävja. när jag kommer hem har mai städat hela lägenheten. dammsugit, diskat, plockat skräp o fixat mina soffor. jag är evigt tacksam o skyldig honom mycket. tack, tack, tack älskade du. vid 15 kom folket. vi fikade o jag var så trött att nästan somnade på stolen där jag satt. fick fina saker av allihop. bla en digitalkamera o en svart liten musikspelare. perfekt. vid 20 kom sabina o uppvaktade. vid 21 var jag själv. nu är klockan 10.00 dagen efter o jag måste ta tag i mig själv. jag ser ut som ett vandrande lik. ska iväg o jobba snart osså. Evelina är tillbaka! tack alla för en underbar valborg.
lite bilder osså.  <3

 elin o malin på valborg.
 ett stycke bror på valborg.
 martin o mai i köket första maj.
 kolla min handduk med kissemjauar på.
 jag o min alldeles egna stora lillebror.
 daniel mai, ingift i familjen. (men vem fan är han gift med?)   :D

nu är vardagen tillbaka igen. dags att duscha, tvätta o laga mat. jag hatar vardagar. jag vill ha fest jämt. snart är det lördag. då ses vi igen mina vänner.


RSS 2.0