utmanande som fan

jag har blivit utmanad av sabina att skriva
sju sanningar
om mig själv.
men jag har ingen fantasi.
hade varit lättare att svara på
sju osanningar. så vi skippar det.


men annars, jag har mkt men inte allt.
jag vill:
måla klart i sovrummet
få hjälp att borra i kaklet
ha ett badkar
ha åtminstonde ett grönt finger
ha rollatorracing med eric när vi blir gamla tillsammans.

shit va skönt det är att vara ledig ibland. som nu. jag har gjort att jag behöver göra, viktiga o tråkiga räkningar o bokföring o sånt. så nu blir det nybryggt malinkaffe i soffan. en skiva valnötsbröd. o om en stund bestämmer jag att eric ska vakna. måste först bestämma hur jag skall gå till väga..

blackbird. HARRY.


wey. hey!
det är ju så otroooooooligt bra allting.
när man gnäller över saker så heter det väl att man spyr galla på saker o ting. men vad heter det om man vill berätta hur sjukt jävla bra allting är då? vad spyr man då? (location: inte på cykelförrådet iaf)   ;]

låt mig börja med det som varje dag börjar med. eric. en fantastisk människa som ligger tillsammans med mig i den underbara (observera nu:) dubbelsängen (vuxenpoäng till malin janson) som finns i mitt rum. en sådan start kan få vilken bitterfitta som helst att studsa av glädje. efter det så går man ut o lägger sig i den både gosiga och multifunktionella schäääääslååången som finns i soffan. när klockan börjar närma sig arbete så knatar jag ner till parkeringen där min snygga, sexiga, snabba, supersköna, svarta saab står o väntar på mig. harry som han heter tar med mig ut på nya e4:an o gasar upp i övre delen av hastighetsmätaren o styr mot sunnersta. väl framme på jobbet möts jag av kunder som oftast bokat in sig hos just mig, som vill ha just MIN hjälp, och tycker att både den jag ÄR och det jag GÖR är bra. (förstå vilken arbetsmiljö, jag är sååå bortskämd) o mellan kunderna hinner jag förhoppnigsvis språka med mina kära kollegor, antingen inger eller amanda som är perfekta arbetskamrater. när jobbet är slut o jag hinner, åker jag o tränar på nautilus för att jag tänker ha minst en magruta beach o8. proppen är mitt mentala stöd i ALLT men lite extra när vi är på nautan o blir fit. hon bor i stan nu. det är väldigt bra.

när fritid finnes o efterlängtade lediga dar så är det lätt att fylla dessa dagar med bra saker. tack vare alla gosiga varelser. propp, matti, lund, nina, sabina, linda. och såklart min älskade familj som ALLTID ställer upp.

det är t.om kul att hänga tvätt ibland. det ska jag göra nu.


.lotsofluv.

image96



kebabtallrik kl 11 in the morning

image95






RSS 2.0