kvadratroten ur ekvationen attraktion


låt mig sammanfatta den här ljuvliga dagen tack.

erik kom till jobbet o gjorde mig glad resten av dagen.
skarholmen lagade utsökt lunch som gjorde mig mätt hela dagen.
u.k skickade lönsebesked som gjorde att jag överlever resten av månaden.
eric ringer o berättar om fint väder och öl i sthlm som gjorde mig avundsjuk.
proppen har kommit hem vilket gör att jag känner mig hel igen.
jag har handlat sprit som gör mig full i helgen.
jag har sett väderleksrapporter som gör mig nervös inför lördag.
jag har övertalat mamma att köpa kentbiljetter imorrn bitti o det gör mig alldeles överlycklig.

hångel.älmsta hits.bil 04. tare lungt.


höhö, snubblade över en kartong full med massa gamla cdskivor på förrådet. nostalgitripp de luxe.

nu har jag lugnat ner mig lite sedan senaste inlägget. jag svävade på moln i några dar o hade mkt kent i huvudet. men jag har faktiskt gjort andra saker än längtat o pratat om kent de senaste daysen. har byggt ihop soffan. (nu ljög jag, eric skruvade (och svor) mer än mig) sen hade vi massa galet sex så dagen efter fick jag åka till jula o köpa målarfärg. jag var tvungen att måla om en vägg i sovrummet. (nu ljög jag igen, det var eric som målade mest) fan va snygg han var när han stod där i mina mjukisar med bar överkropp o rollade. miiiao!  jag målade iaf i hörnen. jag blev utplaceradi hörnet o längst listerna där jag gör minst skada antar jag. från början var väggen svagt blårandig och konsnärligt nerkladdad med olja och nu är den grå. min fiiiina vägg. hihi.

tillbaka på jobbet o sliter. idag var det riktigt slitigt faktiskt. snälla o gosiga kunder för all del, men tiden räcker inte till när man är ensam. telefonen ringer nonstop o jag har fortfarande signalen i öronen fast jag slutade för flera timmar sedan. efter jobbet åkte jag till eric o hämtade en HEEEEEEEMLIG hahahaa sak. han är världens snällaste. tacktacktack. tur att man har hjälpsamma människor omkring sig när man jobbar långa dagar. jag hinner aldrig få något gjort. kukbanken stänger ju när en annan börjar fundera på att ta sin första kaffe på morgonen. ibland tycker jag att jag har världens bästa jobb. socialt, mkt pengar, få bestämma allt själv.  ibland vill jag bara jobba åt nån annan som på natten, åka dit göra det man ska o åka hem, inte behöva tänka på allt runtomkring. jag är totalt pank nu eftersom jag blev sjuk. totalt pank! först för att alla läkarbesök har kostar mig över tusenlappen, sen alla jävla piller man fått på recept. gah! och eftersom jag inte jobbat så finns inga pengar på företagskontot. lagom kul idag när räkningarna ska betalas o mina lån som dras från privatkontot imorrn. kul, kul, kul. neeeeej, KUK rättare sagt.

men ändå. jag är glad som en kåt terrier! för imorrn kommer proppen heeeeeeeeem. yiappaaayyyee. funderar på att åka ut till henne direkt efter jobbet om hon hunnit hem. men hon har väl bara harry på hjärnan antar jag. tänk att jag måste fajtas med en asful glasögonorm om proppens uppmärksamhet. töntharry.

imorrn åker han bort i några dar. han där som jag tycker mkt om att vara med. sova med. prata med. äta med. skratta med. pussas med. det är ju så bra att jag blir fucking terrified. jag har inga bra erfarenheter med mig i bagaget så att säga. och även om att är underbart nu så tror jag att jag vet att det blir skräp av allt till slut o jag blir bränd som vanligt. en söndersmulad liten kolbit med två långa svarta flätor. men jag vet ju att han är annorlunda. jag vet att han är bra. jag tycker så mkt om honom att jag trycker tillbaka allt o låtsas som att det inte känns för det skulle göra för ont om han försvann. *p0ff* han är en såndär människa som gör mig till en bättre malin. förstår ni?
nej, inte jag heller. tänk att det kan vara så jävla svårt.

det sägs att kärlek lovar stort men håller tunt
Du kan kalla det förnuft men aldrig sunt.
det är väl sagt av nån stackare som aldrig ramlar runt

jag har vandrat som en vilsen stenstaty
jag har vart på rymmen utan att ha nånstans att fly
det här är slutet på resan och början på en ny
med Dig.




tillbaka till samtiden


image88


JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!


lyssna jäääävligt noga nu!

17 oktober släpper Kent det galet efterlängtade albumet "Tillbaka till samtiden" och turnén börjar 4 november i Helsingfors. jag ska ska ska ska ska se dom igen. frågan är  bara var och hur många gånger. 16 och 17 november i sthlm och 23 november i göteborg är det som lockar mest. ååååååååh. underbart. tänk att få lite glada nyheter såhär när det regnar massa tråk över mig. wiiie. me very happy!


oh. jag ryser. mmmm!

image89




och en till bild. en bild till proppeluring! haha.

image90

purple pills


det blev väldigt svårt att andas där på natten. eric var där så jag kröp upp i honom o smsade mamma att vi måste till akuten på morgonen. på tisdagsmorgonen så åkte vi till akuten. där var det sjukt mycket sjukt folk så vi tog oss till öron-näs-halskliniken. jag fick prata litegrann med en sköterska, sen ligga i väntrummet en timme säkert. till slut fick jag träffa doktorn. jag trodde jag skulle få prata o berätta om mina besvär o att han kanske skulle titta o klämma lite på mig. jag fick sätta mig i en stol som verkligen liknar "the electric chair" o i rummet är tre personer. två söta tjejer som tar mig i varsin arm och en man vars tröjtryck är OPERATION. då sket jag på mig lite grann, iaf psykiskt. utan förvarning skar han upp mig i gommen o ner mot svalget. det gör ont. ondast i hela världen (eller delad förstaplats med njursten) jag spydde av smärta innan hans ens stuckit in bedövningssprutan. för den sprutan är så vidrigt grov att man måste lokalbedöva med en spray innan man sticker in sprutan. förstå hur fet den är. sen är det mest svart. o rött. för det var blod överallt. "vill du ha mer smärtstillande?" JAG VILL HA MAMMA! "hon är inte kvar, hon har gått" BUHÄÄÄÄÄÄÄÄÄ! sen fick jag massa piller. 3 nya igen.

resten av tisdagen är ett töcken. jag låg i mammas soffa o vred mig fram o tillbaka o hade galet ont. fick skjuts hem på tisdagskvällen men vågade inte sova ensam så jag ringde över mamma. om jag nu skulle dött ville jag iaf ha mamma o gurra där, haha. men jag överlevde nattfan och var tvungen att åka tillbaka till sjukhuset på morgonen för att se att svullnaden gått ner som den skulle. den hade tydligen halverats men han ville vara på den säkra sidan så han skar upp mig igen. men denna gång utan de hemska bedövningssprutorna. han kunde skära i de gamla ärret som tur var. kom massor med blod men knappt nåt var alls så han var nöjd o jag log med mina röda tänder tillbaka på honom o sa "jag hoppas vi inte ses igen..."

nu är jag sjukskriven. och ensam på salongen i tre veckor. inte bra. många arga kunder. en sjuk malin. men fuck liksom. shit happens. det är ju iaf sommar.
puss.


♥ tack till eric som hållt mig sällskap o pussat o kramat på mig fast jag varit sjuk, seg o tråkig.
♥tack till mamma som skjutsat mig överallt, följt med mig till sjukhuset, hjälpt mig med pengar o mat o jämt är snäll mot mig.

mer död än levande


jag är sjuk igen. jag blev sjuk efter en dag i Tived! en dag! min vanliga jävlaballeotur.
svårt att andas genom den äckliga trånga halsen, stört omöjligt att äta o dricka. osså är man
mitt ute i skogen. vad gör man? läkaren erland tyckte jag skulle åka till akuten i karlskoga eller i örebro men jag ville bara hem till mina värktabletter o hem till penicillin. men jag visste inte om jag skulle klara av att köra bilen hela vägen  hem. min underbara mamma tänkte komma ner med buss och tåg och hämta hem både mig i bilen. hon är snällast i hela världen. men det skulle dröja så länge för henne att komma ner, 5 timmar med buss till karlskoga. o då skulle jag redan hunnit hem om jag körde fort. o det gjorde jag. det gick väldigt fort hem. snittade alldes för högt och tog mig på ca 2 timmar till uppsala. åkte till mamma o dog lite grann sen till husläkarakuten. betala o bla bla bla. som vanligt. det var 6 veckor sen jag var sjuk sist. jag förtjänar inte detta igen! virus iaf. VIRUS. det finns inget som gör att du blir bättre. stanna hemma från jobbet några dar, ät smärtstillande o sov o drick mkt vatten. hahaha. säkert! jag har inte tid att sova eller allra minst vara hemma från jobbet. nu har jag tryckt i mig alla vita piller jag har, (ont i magen av allt sånt osså) o sköljt med min gröna smörja som ska göra att halsen domnar bort lite. så nu, nu ska jag jobba. fuck me.

saknar dig ploppo.

jag vill bara gå hem med Dig.

 winnerbäck i november. vi ses väl där?

jag smet från jobbet. har hunnit med att göra massa saker nu istället för att stressa ihjäl mig som vanligt sen. eric slutar om 10 mintuter. då åker jag rally hem till honom o kramas. sen till ploppo, för vi. VI ska glida ner till Tiveden o få oss lite lugn o ro. hitta oss själva o lyssna på den inre rösten you know  ;D
om några dar kommer jag hem. ha en gosig helg hörrni!

(mobilen fungerar inte under helgen, sånivet)

*PUSS*

in your arms


fan. fuck. blah.
borta bara.
orkar inte.

tror du att ------ är som sångerna vi hör?


wise men say:
 'only fools rush in'
but
i can't help..
fallin in love with
you.

image86










2 ½ men

ohja!  hilarious!

lustigt att lönsam o lonesome låter lika och säger allt om mig.


på onsdag ska jag dricka aloe vera-grogg. imorrn är jag ledig. thats nice. ska till thonny wall, o till banken. allt det där som måste göras. sen ska jag hem till mamma o kramas med mina älskade o saknade djur. mmmmmmmmelmOoooOOOOooO. mamma ligger o mmsar gosbilder på kissekorven med sin nya mobil. värsta high-tech. eller så kan man supa bort sin mobil- det brukar proppen göra. jag är sur på DIG för jag kan inte ringa dig när jag vill längre. hugoflugoabstinens. uuh, blir ensamt att sova utan eric inatt.

lönsam & lonesome

buh-bye.

truly

tisdagens tripp till åland går inte att beskriva med ord. jag har aldrig haft det bättre. underbart! ALLT var underbart.

undrar hur länge eric kan sova innan han sover ihjäl sig? jag borde nog smyga in till sängen o stjäla en puss.
ikväll ska martin, becca, eric, mamma o jag till skarholmen o äta födelsedagsmiddag är det tänkt. lilla mamma fyller år imorgon nämligen! efter skaris blire escobar med proppeluring eller BJ. jag hatar BJ. höhö.

ähum. puss då. o ge mig lite sol tack.




i could spend my life in this sweet surrender.
i could stay lost in this moment forever.
every moment spent with you is a moment I treasure.

image81


 

stay close to me


torsdagen var kanon. för då var proppen här. vi drack torsdagsvin med fina etiketter på rådhuset mitt i natten.



lördagen spenderades på stan med martin först. vi åt plankstek o grundade tidigt med öl kring lunch. haha!
förfest hos mig innan vi sprang ner till seven. cascada var där. det var bra & svettigt.image80

resten av denna slöa söndag ska spenderas med ericericeric.


RSS 2.0